Som kvinna är vi van att dölja hur vi mår. Vi tar hand om andra långt före oss själva. Oftast så har vi inte orken att ge oss själva andrummet vi behöver för att ladda batterierna. 

Vi går före och efter alla vi har runt oss, på jobbet, hemma. Vi ”sopar banan” och skapar möjligheter till att kollegorna får växa, andas ut. Så den vi delar hemmet med får växa- andas ut. Så barnen får växa- andas ut. Sen så är det ju djuren så de får växa -andas ut.

Oftast finns det inte tid eller ork att ge mig/dig tiden att växa -andas ut. När gav du dig den senast?

Stressen att inte räcka till att ständigt känna att jag inte var tillräcklig, på jobbet, hemma. 

Ångest, orkeslöshet och så kom den hormonella obalansen vilket var som att någon ryckte mattan under mig.

Hjärtklappning- kontroller- vården hittade inget fel. Ångesten växte. Kroppen funkade inte på samma sätt och minnet svek.

Gjorde livsstilsförändringar för min skull – för barnens skull – för mig (otroligt jobbigt att säga) för mig!

Hoppade på tåget för att bli Hälsocoach online- tänkte att jag var ju överviktig så det är därför jag mår som jag mår. 

Lärde mig så mycket mer❤️

Visste du att hjärtklappning kan vara ett symptom på klimakteriet och även stress…. Samt att det oftast har att göra med en brist på magnesium. Magnesium taurat för att vara exakt. Köpte en burk, tog som man ska och märkte skillnad. Så enkelt det kan vara.

Jag har tack vare Hälsocoach utbildningen inga humörsvängningar, sover hela natten och har en bra tarmhälsa. Ni kvinnor vet hur det är med att inte alltid kunna leverera 💩

Jag mådde så bra och ändå var det något som saknades. Det märktes också då jag pratade med kvinnor runt omkring mig. 

Balansen mellan arbete – hem – sig själv är svår och upplevs av många kvinnor att man kan inte ha allt. Att dina önskningar och drömmar måste vänta. Vänta på något. Varför?

Det vill jag hjälpa dig med. Att just förändra ditt liv så som du vill ha det. Jag utbildade mig till stresscoach. 

Som kvinna lever vi i stort hela våra liv utifrån den andra vill att vi ska göra, vara, önska. Det är otroligt svårt att vara kvinna. 

Att tillåtas vara kvinna. 

Tittar man på symptomen för utbrändhet så har du liknade som symptomen i klimakteriet. Båda är en stress för kroppen. 

Att ta dessa steg mot sina drömmar och mål utan att se det som att du är egoistisk är svårt. Vi är inte vana att tänka på oss. 

Vad gör du som bara är gör dig? 

För att du ska börja vända skutan åt dina drömmar och mål så behöver man ibland en knuff eller två. Det vi som kvinnor jobbar mest emot är oss själva och vår syn på vad just du för höra, vad som är bra. Det är kanske inte alltid är det du vill. 

Med hjälp av coachning så får man hjälp att reda ut trådarna och ja, det är skönt att få hjälp. 

Det är viktigt att vi pratar om det som gör oss kvinnor till just kvinnor. Att vi fungerar på ett annat sätt-att vi styrs av hormoner i större delen av livet för att sedan få vara med om att de försvinner och hur allt det förändrar dig🌸

Jag är helt övertygad om att kropp och själ hör inhopp. Att det vi gör med kroppen påverkar huvudet och själen samt tvärtom.

Jag fick höra att jag ska tänka på att inte gå ner för mycket i vikt och jag svarade:

Jag har inte försökt gå ner i vikt. Jag har hittat sätt att reda ut mitt huvud, känslor och hormonell obalans. Att jag gått ner är en reaktion på det. Det som syns är inte alltid det som händer.

Ha det gott mina vänner 🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *