Känslan av att ha tiden och alla dessa ideér som vill ut på papper men alla ord blir till ett garnnystan. Jag städade och började göra annat för att den ska lossna men icke. Så det blev en hel helg utan något kreativt utan jag har bara varit. Tagit hand om mig själv.

Vi stod i stall kaffet och sålde fika, vi har stått på två konståkningstävlingar i lotteriet och jag har lagat bilen men fick ändå ombesiktning. Så veckan var fullt upp ändå oavsett jobb eller inte.

Tar du hand om dig själv?

Jag försöker att ta mig tiden till mig ungefär en gång per vecka. Att bara få ta hand om mig. Jag tycker det är viktigt då jag behöver fylla på mitt glas för att kunna ge från det, metaforiskt. Jag har märkt att om jag inte tar tiden till mig så blir det lätt garnnystan och negativa tankar samt andra människors åsikter får plats i mitt huvud mycket lättare. Så min tid har blivit otroligt viktig.

Om jag då jag vaknar tänker på mitt måndag – fredag jobb då vet jag att det är dags att starta om. Starta om mig. Det är så lätt att låta andra och andras beslut ta plats i mitt huvud så jag behöver meditation och hitta tillbaka till det ställe där jag mår bra. Det är mitt tecken. vad är ditt?

När jag får mitt garnnystan så behöver jag se över mitt. jag jobbar 80% på mitt måndag – fredag jobb sedan årskiftet. När är det dags att lämna? När känner man sig redo att lämna det som är bekant och det man vet hur det fungerar. Det är bekvämt. Att bli 100% egen…….

Ha en underbar vecka. till nästa gång.

//Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *