Att avsluta något som man jobbat med länge kan kännas tomt och lite annorlunda. Jag har en längre tid funderat om jag ska jobba kvar som Hälsocoach online då det tar mycket tid, tid jag behöver för att lägga på annat som jag finner mer utvecklande så som mitt företag.

Jag kommer absolut att sakna gemenskapen och människorna som finns där men det är dags för mig att vända blad. Jag är tacksam för allt jag lärt mig och kommer givetvis fortsätta dela mina kunskaper.

Någonstans i allt så kommer man att hitta till och välja det som ger mer energi än vad det tar. Jag kommer fortfarande att rekommendera deras kurser då de är helt fantastiska. Jag har fortfarande vissa av personerna i gruppen som förebilder och det kommer de nog vara ett bra tag framöver.

I livet som jag lever så vill jag att jag ska må bra så stora delar av det att jag när jag inte längre klarar att leva livet fullt ut kan se tillbaka och tänka – Jag har fattat mina beslut för mig.

Oavsett så är ett avslut aldrig kul utan det lämnar ett tomrum. Jag är stolt att jag tog beslutet istället för att vänta ett tag till och se om det funkar fortfarande. Då jag växer i företaget så finns det inte längre plats för återhämtning på samma sätt som tidigare och då måste man se till att få den.

Mitt råd är att inte sitta kvar om du funderar på att gå oavsett situation för om du som jag börjat fundera så är du nästan ute.

Ha det bäst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *