Att vänta på något gör att det känns som att det tar längre än vad det faktiskt gör. Så jag har börjat med mindre steg som gör att jag ser ljuset i tunneln hela tiden. Jag har tagit ut intjänad tid vilket gav mig mycket ledigt.

När man sitter på ett ställe man inte vill vara på så ser man bara det som inte fungerar och även vad som inte fungerar med mig själv. Nu när jag börjar se att tiden för slutdatumet närmar sig så ser jag också att jag gjort och det som faktiskt varit bra och det jag skapat. Det är inte lätt att vända det man tycker är negativt till något positivt men jag har varit fast besluten på att jag ska gå till något och inte fly från något.

Jag ser min del i allt och känner att jag accepterar.

Acceptera – mitt favorit ord.

Vad accepterar du? Accepterar du din roll i ditt liv eller ser du bara alla andras roll?

Jag har vid beslutet att lämna sett min roll och andras i mitt liv. Jag ser verkligen allt positivt som både jag och andra bidragit med och vad vi faktiskt skapat. Jag behövde komma hit. Jag behövde få se mig. vem jag är och har varit i allt detta.

Sitt still I båten – uttrycket jag gillar minst.

Det uttrycket får mig att känna ett tryck över bröstet och känna mig lite kvävd. Att vänta på att andra ska känna sig redo känns inte rätt. Att vänta på tills du vågar är inte heller rätt – rätt för mig. Jag behöver få känna frihet. Frihet till att skapa och göra – drömma. Att då inte få göra det utan att måsta vänta är som ett litet straff. – Jag tror att personen som använde det inte tänkte så. Acceptera!

Jag är en Manifester Generator!

Det gjorde att jag förstår varför jag verkligen inte tycker om uttrycket ”sitt still i båten”! Jag ser nämligen inte ett problem utan jag ser lösningen ganska direkt eller åtminstone vägen mot en lösning. Det innebär också att det är svårt för andra att hänga med i min tankebana – jag är snabb. Att vänta är faktiskt lite jobbigt.

Nu är det min fart och det jag vill som gäller!

Nu när jag har valt att gå till eget så kan jag bestämma min egna fart. Min egna rutin och hur jag väljer själv att utvecklas. Ingen annan.

Jag lever mitt liv på mitt sätt!

ha det bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *