Jag har ställt mig och Ful dansat många gånger nu för att det jag önskar och jobbar för faller på plats bit för bit. 

Jag sköter nu min och andras Organiska marknadsföring- så roligt! det är så roligt att hitta den de är – det som passar dem och sedan skapa inlägg så att deras Social selling ökar. Social selling är inte att du skickar PM till de som gillar din bild. Det innebär att du skapar ett förtroende så kommer kunden att be dig om information. De väljer dig före andra – det är förtroende! 

Min kurs i digital marknadsföring är på rull och så otroligt roligt att genomföra. Den utvecklas hela tiden med lite extra material allt eftersom att jag känner att det saknas något. Då min kunskap ökar så lägger jag in mer i utbildningen. 

Jag har gått med i Coacheronline samt tagit erbjudande om reklam. Så nu blir det spännade att se vad som händer då jag nu gör allt men inte lägger ner mycket pengar eller tid på något. Mina inlägg på sociala medier är så roligt att göra att de lär jag aldrig släppa till någon annan då det är det jag tycker är barnsligt roligt. Att optimera sökmotorer och annonser är inte lika kul tycker jag så där har jag ute på test nu. Vad tycker du är roligt?

Jag inser också att jag inte kan lämna mitt måndag -fredag jobb fort nog – Jag längtar efter nästa coachingpass hela tiden – nästa mentor tillfälle – nästa organiska media utrullning. 

Mitt måndag – Fredag jobb har gett mig enormt mycket och jag är så tacksam över allt jag lärt mig under dessa 16-17 åren jag arbetat där. Den erfarenheten jag fått med mig är få förunnat och jag är tacksam över att jag fått den. 

Jag har pågrund av det en bättre förståelse för hur riktigt stora företag arbetar och hur viktigt det faktiskt är att man kan ta en paus – Idag är stress endel av vår vardag. Vi kollar ofta telefonen – mailen innan vi ens pratar med den vi bor med. Vi släpper in chefer och anställda in i vårt sovrum innan vi ens satt fötterna i golvet. Samhällets påverkan har blivit större allt eftersom att vår tillgänglighet ökar. Vi tappar sätt att kommunicera – med oss själva och med vår partner eller våra barn. 

Från en av mina kunder: “Vilken resa jag gör från att vara sönderstressad, deprimerad till att träffa någon jag verkligen kan berätta mina egna känslor och problem! Jag har tagit tag i viktiga delar av mig själv, raderat energitjuvar och börjat hitta balans i vardagen! Jag har gjort en enorm resa från kaos till nu när jag börjar förstå vad som är viktigt ! Tack Maria för att du finns där och vilken resa jag gör! Tacksam för varje timma som flyger iväg och dit jag kommit idag! Min resa är inte slut, men Maria du har guidat mig stöttat och gett mig verktyg! Jag är en mycket gladare, mindre stress kommit igång med mig själv och bonusen utöver att jag mår bättre är att jag börjar gå ner i vikt och livet känns lättare!” – Sofia

Vi har ett garnystan som skapar oro -stress- tankar-hinder som till sist blir så stor att vi blir utbränd – går i väggen. Ju mer du förtrycker desto snabbare påverkas din hälsa – desto snabbare går det. Det är inte samma sak att prata med mig som coach som att prata med en vän – Jag lyssnar aktivt på vad du faktiskt säger och frågar istället för att ta förgivet.

Visst kan det vara så att just du inte blir lika påverkad av stress utan upplever att du jobbar bäst då, men tycker din kropp också det? Övervikt – hos både kvinnor och män kan vara hormonell då hormonerna påverkas av stress. SÅ när du börjar gå och rensa huvudet så hänger kroppen med. Ganska magiskt eller hur?

Jag som coach är en tränare för sinnet – jag tränar dig så att du kan hantera stressen bättre och så att dina relationer fungerar. Stress behöver inte vara jobbrelaterad, utan det kan hända något i ditt privatliv som utlöser stressen. Vi blir påverkad av vår omgivning och frågan är hur du hanterar det.

Jag längtar efter varje coaching tillfälle då det är så fantastiskt att faktiskt se förändringen hos andra. Jag älskar varje minut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *