Jag ville bli stresscoach för att hjälpa andra att må bättre.

Jag är född i en kreativ familj som såg möjligheter istället för problem. Så jag har kanske en lite annan uppfostran än andra. Mina föräldrar var föreningsaktiva samt politiskt så jag har alltid ansett att om du vill förändra något så bli inte rädd för titlar utan se vad människan kan faktiskt göra åt det du vill förändra. 

Jag började som studiecirkel ledare när jag var 9-10 år. Föräldrar hjälpe mig genom att hämta mig hemma och skjutsa mig ut i byarna så jag kunde hålla i mina studiecirklar. Min första var i grafitti. Jag var igång med mycket redan som ung vilket gör att min kunskap är stor. Jag har lärt mig förmågan att se hela shackbrädet från olika håll – att allt har olika sätt och att inget är omöjligt bara mer eller mindre besvärligt.

Jag har när jag haft ledarskapsposition (ordförande, gruppledare) sett vad individer gör bra istället för bara felen. Det har jag också lärt mig att det är inte alla som gör – de fastnar i det som människan gör sämre. Jag har haft chefer som ser till ekonomi och krävt resultat istället för att se individ och maximera resurser för att få ett mer hållbart resultat. Vilket till sist gjorde att hela min kropp sade ifrån och min läkare ville sjukskriva mig i 6 månader rakt av.

Jag sökte en ny position som hade mindre stress och mindre ansvar på samma företag då jag faktiskt tycker om det företaget står för i grunden. Hittade tillbaka till mig, min kropp landade och jag började tänka på vart jag ska ta vägen här näst. En chefsposition öppnades och jag sökte – jag började analysera mig och vad jag ville istället för att bara tänka på andra – Jag tog igen min ansökan innan ansökningstiden tog slut. Jag ville inte hamna på samma ställe igen. 

Jag beslutade att satsa på mitt företag!

Vill ni ha hjälp med organiska inlägg till dina sociala medier så kan jag hjälpa till med det coskå. Det är svårt att hinna med allt i ett företag och man behöver kunna delegera det man kan – kontakta mig för prisuppgift

Jag passade på att gå flera utbildningar och har nu hittat hem. Tackvare stresscoach utbildningen så har jag tagit mig ur min utbrändhet och lämnat den inre stressen och den enorma prestationskraven som jag lagt på mig själv.

Jag har hittat min balans och älskar det jag gör. När jag coachar så ser de jag coachar resultat redan på 5 gången. Det ramlar så mycket på plats redan gån 5 så tänk vad gång 12 har gjort. Det är just därför jag har de paketen.

Jag har skapat och startat min kurs i Digital Marknadsföring då alla kurser jag gått tar upp bitar av det man behöver så jag har knytit ihop till en kurs som ger en bra grund.

Jag har även fått förmånen att bli Studievägledare för Hälsomotiv AB. Utbildningen jag gått där har gett mig så enormt mycket att jag känner mig stolt över att få berätta om dem och hjälpa dig igång.

Jag lägger gärna upp ett paket för just ditt företag eller för just dig. Alla behöver hjälp på traven till att må bättre och hantera livet då det ställs höga krav överallt. 

Det spelar ingen roll vart i karriären du är eller varit i livet du befinner dig så anpassar jag min coachning efter just dig och dina behov. Den utbildning jag gått är ganska unik då den är uppbyggd på ACT, KBT och mindfulness – det gör att jag kan möta dig på bästa sätt och ge dig det bästa.

Om jag kan hjälpa dig med något, Hör av dig. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *