Här julpyntas det i massor 😍

Jag bara älskar julen. Ny julgran är inköpt och julstrumpa till hundarna. Otroligt mysigt att få rå om mitt stora ❤️ ett tag idag och bara mysa.

Jag passar på att beställa lite produkter från forever living till några av mina vänner då de är underbara och jag vill att de ska kunna njuta. 

Jag har lagt upp min första reel och min första video. Snacka om att stretcha och göra det jag tycker är lite läskigt. Om jag inte går emot min rädsla så kommer jag ju inte framåt tänker jag. Jag vill ju framåt och utvecklas. Det gör mycket för mitt självförtroende.

Det är så skönt att bara få vara jag.

Jag hasar runt i långkalsonger här hemma.😂 Så fantastisk skönt att bara vara jag och inte behöva bry mig om hur jag ser ut. Jag tror dessutom att resten av familjen tycker det är skönt med en avslappnad och totalt ostressad mamma.

Blev antagen till en Wakai kampanj och det är superkul 😃 Fota få bra ljus, vad blir bra? Åh, det är så kul. Jag har hittat endel nya program nu också så jag kan kanske fixa något snyggt.

Jag kör med pepp.

Jag har brytt mig om vad andra tycker och vad andra säger så länge och det är en vana som varit svår att bryta. Jag är dock på mycket god väg. Jag jobbar mycket på att peppa mig att göra saker utan att kolla eller fråga. Att göra det jag faktiskt vill. Att säga NEJ och säga ifrån. Super jobbigt men super skönt samtidigt. Jag sa vad jag tyckte rakt upp och ner i fredags. Jag stod upp och sa NEJ, detta tycker jag är fel och inte rätt. Utan att personifiera eller lägga skuld på någon utan bara stå upp för mig. Det var så jobbigt att jag gick undan efteråt och grät men jag gjorde det. Rakryggad. 

Det känns så bra att ha gjort det. Så bra. Utfallet av det får tiden visa men jag står upp för mig 😊

Jo, Herman mår bara bra och har läkt ihop bra. Han är ditt busiga jag igen.😍

Väl mött tills nästa vecka. 🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *