Herman har lyckats skada en klo🙈 

Det såg verkligen inte skönt ut. Fick lära mig att beroende på hur klon är skadad så är det antingen att det läker sig själv eller så behöves operation. Otroligt svårt att se vad som är vad. Så jag fotade och laddade upp i appen. Evidensias app och bokade till för web veterinär. Då jag fixat bra bilder så var hennes bedömning att åka in.

Så tacksam 🙏

Det gick fort och de opererade direkt. Jag fick vänta på plats. Sköterskan gav otroligt bra instruktioner för hur vi ska kunna hjälpa Herman på bästa sätt. Nu ligger han med nytt bandage och sover med tratt 😍

Att någon kan vara så söt i tratt.

Herman. ❤️

Så härligt!

Jag jobbar på fritiden med ett företag där alla ser alla. Där man får vara den du är och alla ser efter din egenskaper, vad just du kan bidra med. Visst du får stretcha och tänja dina gränser men vad kul. Det känns som att detta kommer att ge mig balans.

I mitt ”måndag-fredag jobb” så är det mycket manlig energi, mansdominerat och med ibland hård kultur. Jag har lärt mig att tappa in på den manliga energin då jag behövt den mer än min feminina. Vilket gör det extra skönt att faktiskt bara få vara jag.

Nu så får jag låta min kvinnlighet blomma. 

Att jobba, stötta/Stöttas av andra kvinnor som vill det du vill och strävar efter samma mål är härligt. Alla åldrar och med olika bakgrunder. 

I am loving it😍

Livet kan ta dig vart som helst. Den väg du ska gå? – väljer du!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *