Nu är nästan året slut och det har hänt så otroligt mycket i mitt liv att jag inte har tagit mig tiden att skriva utan tagit hand om mig själv då tiden funnits.

Jag har fortsatt på min Hälsocoachresa genom att börja rekrytera nya coacher. Det är så att det går så pass bra att jag känner mig redo att lära andra. Otroligt spännande.

Känslan då livet puttrar på i ett rasande tempo och det ändå känns att man har hur mycket energi som helst. Tror mycket är att pengarna rullar in och det ger en trygghetskänsla.

Gjorde Julkalender även i år som legat ute på både FB och INSTA.

Jag är klar Stresscoach!

Jag är så superglad över att jag hittade den utbildningen för den har gett mig så otroligt mycket.

Jag har givetvis inte legat på latsidan då det gäller hemmet heller. Jag har gjort en light renovering av köket då kyl och frys gav upp. Jag är otroligt nöjd över resultatet och har bara börjat med fixet 😊

Min mörka hall får sig också ett lyft genom att få ny färg ”Soft pink”. Jag tycker hallen blev ljusare och mycket mer välkomnande. Det har känts murrigt.

Vad tycker du?

Jag har ju underlater och de har fått ungar. Nu hoppas vi att de klarar sig. Då jag inte haft de äldre så länge så blev jag otroligt förvånad över att det faktiskt blev ungar. Men otroligt glad och stolt. 

Otroligt skönt att vara på banan igen och ja! Jag kommer nu att lägga upp en ny blogg varje vecka. Precis som vanligt.

Jo, sa jag att jag går ned i arbetstid på mitt måndag-fredag jobb till förmån för mitt företag MiLiLe!

Ha det bäst till nästa gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *