Helgen har varit jobbig både mentalt och kroppsligt. Trött och slut. Jag har varvat sömn med tårar. Det kändes som jag hamnade i avgrunden i någon dag. Nu känns det bättre men jag känner mig sårbar och skör. Jag ser verkligen fram emot en lugn vecka.

Nu har jag jobbar med mina nya arbetsuppgifter sedan årsskiftet. Så kul. Det är lite nervigt att ta steget från det som varit tryggt till att kliva ut och ta steget med något nytt. Måndag är första dagen jag är utan min läromästare. Nervös!

Jag insåg i veckan att jag är så van med att andra talar om för mig vad jag ska göra att jag börjat fråga vad andra tycker hela tiden. Jag är inte van att kunna göra det jag vill utan att någon har en åsikt eller talar om vad de förväntar sig. Jag behöver verkligen bryta gamla mönster.

Till företaget så har jag filmat en massa så snart kommer de kanske att vara en del av en kurs. Jag passade också på att skapa en meditation, helt egen komponerad. Snacka om att kliva ut ur komfort zonen. 

Nu är det söndag och vi har städat. Fixat. Så alla djur har det bra. Att man kan vara såhär lycklig.

Jag gjorde mig illa i handen på jobbet runt jul och det har inte blivit riktigt bra i handen utan jag har haft ont. Så jag besökte VC och nu får jag tabletter mot inflationen. Känns bra att jag kollade upp det. Nu kan det ju bara bli bättre.

Jag är glad och lycklig över att jag vågar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *