Jag väljer att vara glad och tacksam för det jag har. Jag har allt att vinna på att följa min dröm. Min dröm är att få leva mig liv på mitt sätt och fullt ut.

Mod 

Jag har faktiskt samlat mod och gjort ett val. Jag startar mitt egna företag. Känns otroligt spännande att få se MILILE utvecklas till något . Att inte sätta spärrar för framtiden utan snarare öppna upp för allt, för mer frihet och rikare fritid. Nu är det upp till mig att leverera.

Otroligt spännande. Vad kan hända här näst.

Packa det sista.

Att packa det sista av det som varit är lite blandar. Man börjar något nytt och spännande som är kul men att lämna det som är känt och tryggt känns lite blandat. 

Jag tror på framtiden och att det kan leda till något spännande. Inte hålla kvar vid det gamla utan se något nytt och utvecklas.

Nu är huset tömt och väntar på städning. Det känns inte längre son mitt fasen av träda att inte känts av utan det blev bara ett slut och en början.

Överlåta bostad.

Att överlåta en bostad till den andra parten var ju inte lätt. Det var mycket knepigare än vad jag trott. Det är dock något som behöver göras då vi äger den ihop. En ägare och det blir han då det blir för mycket för mig. Jag har inte kapacitet för mer än en bostad. Så nu är huset sålt och jag hoppas att överlåtelsen går enkelt så jag bara blir jag och inte har en massa extra utgifter.

Hundarna 

Hundarna och barnen är mitt livselixir. Det är till dem jag faller tillbaka och de ger mig otrolig energi och glädje.

Beatrice följde med på hundis. Hon tog med sig Bolt och de körde NW och var väldigt duktiga. De kommer med fler gånger. Så kul att vi delar intresset ❤️

Banan

Konståkning 

Min yngsta, Benita, är en konståknings princessa. Det innebär tävlingar samt vackra klänningar. Benita har beställt en ny klänning till sitt program. Det blir otroligt spännande att se henne i den då den är klar.

Mina båda ❤️ är häst tjejer.

Båda rider men olika mycket beroende på vad de gör annars så olika mycket. Blir spännande att se om mitt äldsta ❤️ börjar tävla. 

Måste säga att trots mycket på fritiden så klarar de skolan vilket är faktiskt. De är otroliga 😍

Jag är så stolt över dem båda ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *