Jag tog tillfället och var med på en Trive. En riktig motivation boost av flera föreläsare. Otroligt bra och jag känner mig taggad. Tony Robinson och Dean Graziosi hade verkligen hittat otroligt motiverande föreläsare.

Kom ihåg vad som är din dröm och följ den.

Jag vill inte vara den som i slutet av mitt liv ångrar mig. Önskar att jag rest mer, testat mer, hunnit mer. Jag vill känna mig nöjd. Med mina mått mätt. Känslan att vara nöjd.

Jag är så glad att jag börjat våga, att jag andas och andas mod innan jag beslutar mig. Att inte låta rädslan bestämma. 

Jag tror detta är början på något otroligt bra.  

Dags att komma i form.

Insåg att jag är lite less på att vara stel med gravid mage och jag är inte i närheten av gravid. Allt känns lite tungt. 

Så nu ändrar vi på den känslan genom längre promenader med hundarna. Börjat löpträna. Vilket känns underbart. Dricker min aloe -örtdryck varje morgon, morgon kaffe, min shake och mitt the. Jag har nu kört igång med min 7 min W varje morgon.

Vecka 2 och allt känns flygande lätt 😀

Huset & loppis

Det blir loppis utanför huset igen. otroligt skönt att gå rensa i röran. Det behövs verkligen. Allt för att vi ska vara klar då det blir flytt. Jag gick med hundarna utanför lägenheten igår, Bolt var påväg att gå upp, precis som han hade det på känn. Fina skogspromenader kommer vi att få. Landat mer i känslan och det känns bra.

Veckan började med två dagars ledighet. Hur skönt som helst.

Hoppas ni också haft en underbar start på veckan.🌸

igår

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *