Vad har du för attityd mot andra?

Du kanske undrar varför du inte blir bjuden på just det kalaset elelr varför du inte bjir med bjuden på lunch. Det har nog att göra med din attityd. Hur är din attityd mot andra?

Lever gamla oförätter kvar eller förlåter du och går vidare? 

Hur hanterar du de runt dig?

Vår attityd visar andra vem vi är och på vilket sätt vi uppskattar dem. Är de det viktigaste just nu? eller är ditt fokus någon annan stans?

Det är faktiskt det samma i telefonen, du märker om personen på andra sidan har en viss attityd och då behöver inte fortsätta att prata om du tycker den är skev. 

Vi har en sådan hög acceptans till hur andra får bete sig mot oss att vi glömmer att vi har en skylldighet att sätta oss själv i första rummet. Att det inte är att var egoistisk utan att det är att ta hand om sig själv – egen vård, egen kärlek. 

Om du behandlar den du pratar med som de är den viktigaste personen i rummet/samtalet/telefonen och de inte gör detsamma så behöver de jobba på sin attityd men du ska vara förlåtande. Om det tar mer energi än det ger så låter du dem gå – mentalt- ge dem “space” utrymme att faktiskt reflektera och sakna.

Du kanske inte tänker på det men din attityd mot andra och mot dig själv syns i dina inlägg på sociala medier osv. Det märks. Du syns.

Det är inte helt lätt att ändra din attityd mot andra om du inte ändrar den mot dig själv. Om du ändrar attityden mot dig själv så ändrar du också attityden mot andra – de hänger ihop. 

Så använd dig av tanke- känsla- handling då det gäller din själv kärlek så ska du se att ditt liv utåt sätt också kommer att förändras. Steg för steg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *