Andnöd, svårt att andas, hjärtklappning. Nu händer det för mycket. Att gå på stan bland folk är jobbigt. Jag brukar fullkomligt älska att vara i centrum. Nu tycker jag allt är jobbigt. Rädsla? förändringar är svårt.

Jag är rädd att jag inte håll måttet. Att det jag är och gör inte duger. Att allt jag gör behöver kontrolleras då det jag gör inte duger och att andra skäms över mig. Det resulterar i att jag trippelkollar mig själv. Att jag måste göra bättre – jag straffar mig då jag gör fel. Måste göra bättre. Jag har tappat all spontanitet. Behöver startsträcka så jag kan förbereda mig för allt hemskt som kan hända. Hur hittar man tillbaka till den man var? Jag har varit kul.

Stanna upp!

Jag behöver stanna upp. Få klart för mig vad jag vill så jag inte blir påverkad av vad andra tycker. Så jag slutar ändra mig så jag passar in.

Jag vill göra det jag tycker är kul oavsett vad andra tycker men törs jag?

Jag tycker det är roligt med hundutställningar, kurser och att träna. Så det ska jag då också göra. Jag har förstått att inte alla tycker det är kul med utställningar. Att man inte förstår tjusningen. Jag älskar människorna jag träffar. Det är skönt att bara vara Maria. Att vara med alla hundarna och se utvecklingen hos alla. En riktig energi boost!
Just nu vill familjen följa med på utställningarna men det kan ju ändras. Man ska njuta av de stunderna man har med dem, helt plötsligt är de utflugna och man sitter ensam med dajmplåten i soffan.

Vi har två Parson russel Terrier. Bolt & Herman. De är helt underbara och helt olika personligheter. Båda kommer från samma kennel. Bolt (7år)är den lite vise mannen, slappar killen. Ligger och drar sig längst och gärna under täcket. Herman (8månader) testar allas tålamod. Han testar gränser och mycket har blivit läskigt nu på slutet. De är helt underbara. Att lära sig NW eller att bara gå normalt i koppel är faktiskt riktigt kul, kanske för att man gör det tillsammans. Båda tycker det är roligt att göra saker ihop. Att jobba med hunden och sedan få visa upp det man tränat på är otroligt tillfredställande. Jag ser så fram emot denna resa vi gör tillsammans.

Vi ska verkligen njuta av livet. Jag ska bli bättre på att njuta och ta in. Semestern är slut och jag ser fram emot lite vardag. Mina flickor åker till sin pappa och vi övriga förbereda oss för husvisning.

Alltid händer det något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *